Σχετικά με τον Αδέσποτο

Αδέσποτος

Ο Αδέσποτος δεν εχει αφεντικό, συχαίνεται τις διαταγές. Δεν είναι σαν τα άλλα σκυλάκια, του αρέσει να κάνει βόλτες στην νυχτερινή Αθήνα, να συμμετέχει σε πορείες, να πηγαίνει σε συνελεύσεις και να γαυγίζει μπάτσους.

Αγωνίζεται για έναν κόσμο χωρίς αφεντικά. Για μια κοινωνία Ελευθερίας, Αλληλεγγύης και Ισότητας που οι άνθρωποι θα ζουν Αρμονικά μαζί με τα υπολοιπα ζώα χωρίς εξουσία, βία και εκμετάλλευση. Προϋπόθεση για το πέρασμα σε αυτή την κοινωνία, είναι η ανατροπή του καπιταλισμού, του κράτους, των σχέσεων εξουσίας και ιεραρχίας μέσα από τους Ταξικούς-Κοινωνικούς αγώνες. Επομένως η Κοινωνική Επανάσταση είναι ο μόνος δρόμος για να ξεπεραστεί ο καπιταλισμός και το κράτος, και να βαδίσουμε προς την κοινωνική απελευθέρωση και την Αναρχία.

Στην σελίδα θα βρείτε οτι έχει σχέση με μεταφράσεις, βιβλία, τέχνη, επιστήμη, άρθρα, εργασιακά καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με το Αναρχικό Κίνημα και την Λοατκια+ Κοινότητα. Κάποιες φορές η σελίδα θα λειτουργεί ως χώρος αντιπληροφόρισης. Την ευθύνη για οτιδήποτε δημοσιεύεται την έχει ο Αδέσποτος. Επίσης αυτα που γράφονται απηχούν μόνο στις αποψεις του Αδέσποτου και κανενός άλλου.

Tο υλικό της Σελίδας μπορεί ελεύθερα να διακινηθεί και να διανεμηθεί αρκεί να αναφερθεί η πηγή και να μην χρησιμοποηθεί για κέρδος. Σχόλια που εκπέμπουν εμπάθεια και δεν συνεισφέρουν στην πολιτική συζήτηση θα διαγράφονται. Ακόμα θα διαγράφονται σχόλια που προέρχονται από μισογύνιδες, ρατσιστές, φασίστες, εξουσιαστές μπολσεβίκους, κομματικούς γκρούπις, κρατιστές κτλ.

Advertisements